L’Ajuntament de Quart de Poblet Inicia una Importànt Millora en Accessibilitat i Renovació de Conduccions d’Aigua Potable

Actuació en el Carrer Tribunal d’Aigües per a la Millora d’Itineraris Peatonals i Substitució de Canalitzacions

La Remodelació del Barri Riu Turia Continua amb un Enfocament Cap a un Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha iniciat la millora de l’accessibilitat i renovació de les conduccions d’aigua potable al carrer Tribunal d’Aigües. Aquesta actuació està cofinançada al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del Programa Operatiu Plurianual d’Espanya i inclòs en l’estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat.

Aquesta intervenció inclou la millora dels itineraris peatonals per a promoure i prioritzar la mobilitat a peu, així com la reurbanització de les aceres amb els rebaixos adequats i l’amplària per a que tot el món tinga accés.

D’altra banda, el projecte inclou la substitució de les canalitzacions d’aigua de fibrociment, per altres noves d’un material menys contaminant. Així com també s’ha detectat que alguns habitatges continuen connectats amb les sèquies, per la qual cosa s’intervindrà per desconnectar-les i que no s’aboquen aigües residuals.

Amb tot açò, el consistori està completant la remodelació del barri Riu Turia, el qual ja ofereix un nou aspecte. Gràcies a la rehabilitació dels seus carrers i la seua profunda transformació ofereix una cara més amable i accessible als usuaris.

La implementació d’aquestes millores representa un pas important cap a la creació d’una ciutat més accessible i sostenible, tot garantint que tots els ciutadans tenen accés a serveis essencials com l’aigua potable. Aquest projecte subratlla el compromís de l’Ajuntament de Quart de Poblet en promoure pràctiques de desenvolupament urbà responsables i integrades, i reafirma el seu paper com a líder en iniciatives de sostenibilitat a nivell local.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.