L’Ajuntament de Riola inicia una campanya d’informació per prevenir la COVID-19.

Dues persones treballaran com a informadors Covid en horaris i llocs on és assídua la gent, per assessorar de les recomanacions i proposant el compliment d’aquestes.

Sota el lema de #TotAniràBé, l’Ajuntament de Riola ha posat en marxa una campanya d’informació per prevenir la COVID-19.

Una iniciativa que busca transmetre als veïns i veïnes de la localitat de les diferents mesures i normes per prevenir aquest virus als espais públics. 

Aquesta campanya s’inicia amb un vídeo amb les diferents recomanacions per tal d’evitar posibles contagis i dues persones treballaran com a informadors en horaris i llocs on és assídua la gent (parcs, entrades i eixides del col·legi, mercat no sedentari, etc)  per assessorar de les recomanacions i proposant el compliment d’aquestes.

A més, el consistori realitzarà el repartiment de “porta mascaretes” amb l’escut de la localitat i l’eslogan de la campanya per tal de que els veïns i veïnes no deixen la mascareta a qualsevol lloc i la puguen portar penjada al coll sempre i quan no siga obligatoria portar-la.

“Encara que sols hem tingut un cas fins ara, posem en marxa aquest projecte pedagògic per recordar a la població de fer bon ús de la normativa i el seu compliment, perque si entre totes i tots seguim les recomanacions podem evitar la propagació del virus”, remarca l’ alcaldessa de la localitat, Judith Capellino.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.