L’Ajuntament de Torrent continua amb èxit el seu programa de formació digital per a persones majors

Més de 40 persones majors participen en el sext taller realitzat i en el qual van aprendre diferents funcions de Google en els seus telèfons mòbils.

L’Ajuntament de Torrent continua la seua ferma aposta per la formació i la independència digital de les persones majors amb la celebració de la sexta sessió del programa de Tallers Formatius #MóvilFácil.

En esta ocasió, més de 40 persones majors han aprés a utilitzar les “funcions bàsiques de Google” a través d’una sèrie de micro-acciones, sota la guia i assistència de Sebastián Fagonde, CEO de Cogniti.

El taller que s’ha realitzat a les aules del renovat Espai Sant Gregori, lloc on s’estan desenvolupant algunes de les activitats del Centre de Majors Sant  Enric, ha tornat a comptar amb la col·laboració dels alumnes del Col·legi Ntra. Sra. de Mont-Sión. Estos joves han actuat com a guies i mentors, ajudant els participants a familiaritzar-se amb les diferents funcions de Google.

Esta iniciativa, que forma part del programa municipal d’envelliment actiu, se suma als tallers anteriors sobre navegació mòbil, seguretat digital, l’aplicació GVA Salut i l’aplicació Whatsapp. L’objectiu de l’Ajuntament és dotar a les persones majors de les ferramentes i coneixements necessaris per a desembolicar-se amb autonomia en l’entorn digital, permetent-los estar connectats amb les seues famílies i amics, realitzar gestions quotidianes i accedir a informació i servicis de manera senzilla.

El regidor de servicis socials, Arturo García, ha destacat la importància d’esta mena de programes per a fomentar la inclusió social i digital de les persones majors. “Per a moltes persones majors, el telèfon mòbil és una ferramenta fonamental per a estar connectats amb les seues famílies, especialment a través de Whatsapp. No obstant això, també és important que puguen aprendre a utilitzar altres aplicacions i realitzar gestions bàsiques en internet”, ha assenyalat García.

L’Ajuntament de Torrent es compromet a continuar apostant per la formació i la independència digital de les persones majors, oferint ferramentes i recursos que els permeten aprofitar al màxim els avantatges que oferix la tecnologia.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.