L’Ajuntament de Torrent redissenya les zones enjardinades

L’Ajuntament de Torrent redissenya les zones enjardinades del carrer Sant Valeriano

Amb aquesta intervenció es millora l’estètica d’aquests espais i se sanegen els punts on s’acumulaven residus

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa pública Nous Espais, està restaurant i redissenyant les zones enjardinades emplaçades al carrer Sant Valeriano, amb l’objectiu de renovar i substituir els elements que presentaven una major deterioració, a més de millorar l’estètica d’aquests espais amb un nou disseny i sanejar els punts en els quals s’acumulaven residus.


“Estem realitzant nombroses actuacions en diversos punts de Torrent per a aconseguir una ciutat més amable, amb espais més nets i assegurances, que conviden a la ciutadania a integrar-los en les activitats de la seua vida diària. Al mateix temps aquestes intervencions serveixen d’efecte dissuasiu per a les persones propietàries d’animals que utilitzaven aquestes àrees perquè les seues mascotes feren les seues necessitats”, ha assenyalat el regidor d’Espais Públics, Daniel Iserte.


Així, la intervenció s’ha focalitzat en la substitució de les espècies arbustives més envellides i deteriorades pel pas del temps per noves varietats d’espècies–més concretament, cordylines i chamaerops-, a cobrir el sòl amb graves de marmolina de color blanc i a pintar les tanques que envolten aquestes zones. Cal destacar que aquesta última actuació està a càrrec de la Brigada d’Obres.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia