L’Ajuntament de Torrent substitueix la tanca del Poliesportiu Anabel Medina

Aquesta intervenció, que compta amb un pressupost de 90.000 euros, té com a objectiu garantir la seguretat dels vianants

L’Ajuntament de Torrent continua amb el desenvolupament d’una bateria de millores en tota la ciutat. Gràcies al romanent generat per la gestió de l’exercici 2019, i amb l’objectiu de donar resposta a les reivindicacions i necessitats de la ciutadania recollides en les propostes veïnals, en els últims dies s’han iniciat els treballs de substitució del clos perimetral del Poliesportiu Municipal *nabel Medina. L’antiga tanca serà substituïda per una nova de disseny contemporani, en una intervenció que ha sigut pressupostada en 90.000 euros.
La regidora d’Urbanisme, Inma *Amat, ha destacat que “l’antiga tanca de malla presentava una deterioració en la part que dona a la carretera de Montserrat. Amb aquesta actuació continuem amb la millora de les instal·lacions i serveis de Torrent, es garanteix la seguretat dels vianants i, a més, es millora la imatge de la ciutat en una de les seues entrades”.
Per a ampliar informació poden dirigir-se al Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent

Comenta la notícia