L’Ajuntament de Turís facilita l’accés a l’escola d’estiu a les famílies nombroses

L’Escola d’Estiu de l’Ajuntament de Turís ha obert aquests dies les seues portes batent récord de participació amb més de 250 xiquets i xiquetes disposats a aprendre jugant. Des de la Regidoria d’Educació es destaca la primera mesura que ha pres l’actual equip de govern destinada a facilitar l’accés dels xiquets pertanyents a famílies nombroses
mitjançant descomptes en la matrícula.

La regidora Isabel Guaita valora aquesta mesura “com un intent clar d’aplicar polítiques socials ajudant a les famílies que puguen tenir més impediments a l’hora de matricular als seus fills. La nostra intenció és que ningú es quede sense la possibilitat de participar en l’escola d’estiu”.

Una altra novetat és l’aplicació d’un programa nutricional que s’ofereix en el marc de l’escola per a dotar-li de més contingut “i que no es tracte només d’arreplegar el menjar i ja està”.

Servei de menjador, múltiples activitats a l’aire lliure com a banys en la piscina, excursions a paratges del terme municipal i activitats de reforç lectiu completen una àmplia oferta mitjançant la qual l’avorriment està condemnat a desaparèixer aquest estiu a Turís.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.