L’Ajuntament del Mareny de Barraquetes publica les recomanacions per a la temporada de bany

L’Ajuntament de Mareny de Barraquetes publica les normes i recomanacions per a la temporada de bany, davant l’imminent inici de la temporada estiuenca, que s’estén fins al 15 de setembre.

L’objectiu, controlar l’ús racional i segur de la platja del Rei perquè les persones puguen gaudir-la.

Així, es reforça la neteja i desinfecció dels lavabos i es prohibeix qualsevol tipus d’evacuació en el mar, així com llavar-se amb sabó, gel o xampú o abocar qualsevol tipus de material o residu.

Entre la resta de prohibicions, la venda ambulant, les acampades, les barbacoes, el foc i l’ús o estacionament de vehicles de tracció mecànica per la platja. Pel que fa a la pràctica esportiva, es podran habilitar zones adequadament senyalitzades i queda prohibida la realització d’activitats que puguen molestar a la resta d’usuaris.

Amb caràcter general, queda prohibit l’accés d’animals exceptuant els gossos que servisquen a persones amb discapacitat. Així mateix, es prohibeix el bany en els canals on es produeix el pas d’embarcacions a les parcel·les on es desenvolupen activitats nàutiques.

La pesca des de la vora de la platja i des dels espigons sols es permet entre les nou de la nit i les cinc del matí. Finalment, queda prohibida la reserva d’espai físic a les platges mitjançant la col·locació en l’arena de qualsevol tipus d’objecte.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.