L’Ajuntament du a terme treballs de millora en el barri de Sant Isidre 

S’ha reparat i pintat les façanes i el mur perimetral del CEIP Nicolau Primitiu, la qual cosa ha suposat una inversió de 35.000 euros

I, a més, s’han destinat 30.000 euros per a la renovació de l’enllumenat públic al carrer Pau 

La regidora de Recursos Humans i Tècnics, Julia Climent, acompanyada de l’associació veïnal, ha visitat el barri de Sant Isidre per a conéixer el resultat dels treballs de millora en el CEIP Nicolau Primitiu i de la renovació de l’enllumenat públic al carrer Pau. Pel que respecta al centre educatiu, ja s’ha dut a terme la reparació i pintura de les façanes i del mur perimetral, si bé encara prossegueixen els treballs en algun dels seus espais interiors.

Durant la visita al CEIP Nicolau Primitiu, la regidora ha informat la directora sobre la resta d’actuacions, previstes en el marc d’este projecte de millora, que s’escometran quan finalitzen les classes, aprofitant les vacacions escolars de l’alumnat; entre elles, la reparació i impermeabilització de la cornisa d’un dels edificis del col·legi, l’execució d’un escaló on es troba del quadre de llums o la millora i adequació de la porta d’accés al centre, millorant les condicions d’accessibilitat.

En total, estes actuacions suposen una inversió de 35.000 euros. Cal destacar, quant a la pintura, que l’Ajuntament únicament ha pagat el material utilitzat, ja que els treballs es fan amb personal del pla de foment de l’ocupació EXPLUS 23. Concretament, s’ha destinat un equip de dos obrers durant tres dies de treball per a la reparació dels escantells en els sòcols de les façanes i un equip de tres pintors durant cinc setmanes per als treballs de pintura del mur exterior i de les façanes dels tres edificis que formen part del col·legi.

Enllumenat carrer Pau

Pel que respecta a l’enllumenat del carrer Pau, la intervenció ha consistit en la instal·lació de nous fanals en un dels trams del carrer Pau (el que abans era el Camí Vell de Picanya), amb la rasa i obra civil corresponent. Concretament, s’han col·locat huit fanals amb columna de fosa model Naranjo i fanal model VILLA, amb leds super-càlids d’alta eficàcia lluminosa (TCC 2.700° K), similars a les ja existents als carrers d’eixe barri. En l’altre tram del carrer, perpendicular a l’antic Camí Vell de Picanya, s’han instal·lat altres sis fanals de façana model Palacio, també amb fanal model VILLA, igual que els anteriors.

Amb esta intervenció, que ha suposat una inversió de 30.000 €, “l’Ajuntament de València avança en la transformació i renovació de l’enllumenat públic del barri de Sant Isidre, utilitzant una tecnologia més eficient. El nou enllumenat proporciona una llum de tonalitats càlides, enfocada exclusivament cap avall, que és especialment compatible amb el descans de les persones en reduir-se al màxim la llum que entra per les finestres dels habitatges”, ha assenyalat Climent. S’aconsegueix, a més, un menor consum energètic.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.