L’Ajuntament fa un homenatge als campions de lliga del Catarroja CF

L’alcaldessa Lorena Silvent: “Celebrem un emotiu acte de reconeixement a un gran equip i una institució arrelada al cor de Catarroja, que ha aconseguit una victòria històrica, precisament l’any del Centenari del club”.

Ahir divendres 17 de maig a la vesprada l’Ajuntament de Catarroja va obrir les portes als jugadors del Catarroja CF com a homenatge per la seua proclamació com a campions de la Lliga Tercera FFCV i el seu ascens de categoria.


L’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, acompanyada del vicealcalde, Jesús Monzó, la regidora d’Esports, Beatriz Sierra, i membres de la corporació municipal, van rebre al saló de plens els jugadors, acompanyats per l’equip tècnic i famílies, per a reconéixer aquest gran mèrit.


“Amb el mateix esperit d’unitat i passió que vos ha dut fins ací, continuareu escrivint la història del Catarroja CF en majúscules” va expressar l’alcaldessa Lorena Silvent durant aquest emotiu acte de reconeixement i en el qual es celebra una extraordinària temporada 2023-2024.


El president del club Miguel Ibor i el capità de l’equip, Jorge Monforte, van signar en el llibre d’Honor d’Esports de l’Ajuntament i, a continuació, mentre els jugadors, les famílies i l’afició els aclamaven a la porta de l’Ajuntament, es va ondejar i penjar la bandera en el balcó consistorial.


Amb cada partit local, el Catarroja CF ha aconseguit omplir l’estadi de futbol Mundial 82 de centenars de persones aficionades, que han viscut cada partit amb il·lusió i orgull pel gran treball en equip fet pels jugadors. Així, el Catarroja CF va obtenir la victòria 7-0 contra el Monte Sion B el passat diumenge 5 de maig, aconseguint per tant el seu ascens a Segona FFCV.


Es tracta d’una celebració històrica i emotiva per a l’equip i també per al club en conjunt, ja que enguany el Catarroja CF celebra cent anys d’història des de la seua fundació en 1924.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.