L’Ajuntament insta el València CF a presentar l’1 de juliol el projecte del poliesportiu de Benicalap

L’alcalde, Joan Ribó, i la regidora d’Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, han instat el València Club de Futbol a concretar “en papers i documents” el projecte del poliesportiu previst a Benicalap i presentar-lo, com a molt tard, l’1 de juliol. La regidora Bernabé ha mantingut este matí una reunió amb representants del València CF sobre el poliesportiu que el club ha de construir al costat del nou estadi de futbol situat en l’avinguda de les Corts Valencianes. 

L’alcalde, Joan Ribó, considera que “la construcció d’un poliesportiu en la zona de Benicalap és un compromís imprescindible, tot i que no l’únic ni el més important”. L’alcalde ha afirmat que “vull que quede clar que eixe compromís espere que es concrete en paper i en documents molt prompte”. 

A preguntes dels periodistes, prèviament a la recepció del València Club Voleibol, Ribó ha valorat també la manifestació organitzada este cap de setmana per aficionats valencianistes. Ribó creu que “manifesta un sentiment d’insatisfacció” que espera que el club puga resoldre. Així, respecte al Nou Mestalla, Ribó ha recordat que “el València Club de Futbol té una sèrie d’acords que ha de complir. La direcció del club ha de reflexionar i sobretot actuar. El València CF és una entitat esportiva de primer ordre per a esta ciutat i necessita una gestió adequada que satisfaga a l’afició, que té molts sentiments envers este equip, i a tota la ciutadania respecte dels compromisos adquirits en el passat”.

1 DE JULIOL, DATA LÍMIT

Per la seua banda, la regidora d’esports, Pilar Bernabé, que hui s’ha reunit amb representants del club, ha explicat que l’Ajuntament els ha traslladat que disposa “com a màxim fins al pròxim 1 de juliol per a presentar el projecte base i execució” d’esta nova infraestructura que donarà servei als veïns i veïnes de la zona de Benicalap. 

L’edil ha explicat que este tràmit és “el mínim que necessitem per a poder posar-lo en marxa” i ha assegurat que la proposta tècnica que han presentat este matí els representants del club “ja s’ajusta a les necessitats de la ciutat”. 

En la reunió han participat els responsables tècnics del despatx d’arquitectes que ha contractat el València CF i un representant del València CF. Igualment, Bernabé ha lamentat que no haja estat el president del club esportiu, Anil Murthy, “per a demostrar que es preocupa també pels veïns i veïnes de Campanar i Benicalap”.

Bernabé ha recordat que la construcció d’aquesta dotació esportiva no té res a vore amb l’Actuació Territorial Estratègica (ATE) que contempla el trasllat de l’estadi de Mestalla de la seua actual ubicació en l’avinguda d’Aragó a la de Corts Valencianes i tota les actuacions urbanístiques derivades d’esta operació.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.