L’Ajuntament recolza la decisió de Junta Local Fallera de Paiporta de suspendre les Falles de 2021 de la localitat

Les regidories de Cultura i Festes es posen a la disposició de les falles paiportines per treballar i col·laborar amb elles en la preparació de les Falles de 2022

La Junta Local Fallera de Paiporta decidia la passada setmana, en Assemblea General Extraordinària, suspendre definitivament les Falles de 2021.

L’Ajuntament de Paiporta recolza plenament la decisió presa per la comunitat fallera paiportina i es posa a la disposició de fallers i falleres per treballar i col·laborar en la preparació de les Falles de 2022, facilitant aquelles necessitats que puguen tenir.

La resolució s’ha pres per unanimitat, amb l’acord de les sis comissions falleres, atesa la situació epidemiològica de la Covid-19.

Cadascuna de les sis falles paiportines ha sotmés a votació entre fallers i falleres l’elecció de celebrar o no enguany les falles amb l’esmentat resultat final de la no celebració.

Des de les regidories de Cultura i Festes, a més de mostrar el seu respecte a l’autonomia de la gran família fallera i oferir col·laboració en el que necessiten, expressen tot el seu suport a totes les persones de la comunitat fallera de Paiporta que estan patint o han patit les conseqüències de la Covid-19.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.