L’Ajuntament s’alia amb la CEV per desenvolupar projectes sostenibles en el marc de la Capitalitat Verda

L’alcaldessa de València, Maria José Catalá, i la presidenta de la delegació a València de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Eva Blasco. Han signat hui davant de més de 40 representants d’empreses valencianes l’acord de col·laboració amb motiu de la Capitalitat Verda Europea 2024.

Entre els objectius del conveni està la creació d’un grup de treball específic que ajudarà les empreses amb el mesurament, compensació i certificació de la petjada de carboni i fomentarà inversions. Que permeten contribuir a la transició cap a unes energies netes i sostenibles.

Aquest sentit, l’alcaldessa ha avançat que l’Ajuntament té ja projectes madurs per a encentar en pocs mesos

Catalá ha agraït el compromís de la CEV amb la firma d’una aliança pel futur d’una València més verda. Més amable i més respecuosa amb el medi ambient, i ha tornat a reivindicar que el Govern declare la Capitalitat Verda com a esdeveniment d’excepcional interés públic. 

L’acte de firma ha tingut lloc a l’auditori de la CEV i ha comptat amb la participació d’empreses i entitats locals. Des de la Confederació, s’ha posat el focus en la importància d’iniciatives com asquesta per fomentar la cultura de responsabilitat ambiental en el teixit empresarial. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.