L’Ajuntament vetla pel respecte als drets del veïnat que resideix al costat de l’Hospital del Consuelo

L’alcalde de València, Joan Ribó, s’ha reunit este matí amb una representació de l’Associació de Veïns i Veïnes de Patraix, amb els quals ha abordat la situació del barri respecte a l’Hospital Vithas València Consuelo. Ribó ha garantit el suport del Consistori perquè els drets de les persones residents en esta zona siguen plenament respectats, i ha lamentat les conseqüències d’una situació que té molts anys i no correspon amb els paràmetres actuals de convivència urbana.

L’Hospital Vithas València Consuelo funciona en virtut d’una llicència de fa molts anys, però que s’ha anat ampliant al llarg del temps de manera gradual. Ribó ha destacat que no vol que s’ataque el dret al descans i determinats drets de la gent que viu a la zona. Destaca que una clínica sanitaria d’estes magnituds hauria d’ocupar tot el bloc o situar-se en una zona menys habitada, no estar mesclada amb residencies. 

L’alcalde ha plantejat la necessitat que l’empresa que explota l’hospital puga traslladar a un altre espai alternatiu el màxim de servicis que té, i que este quede reduït a la seua funció inicial d’hospital de barri.

Comenta la notícia