L’Ajuntament visibilitza l’esport adaptat amb la jornada “València es mou per la inclusió”

Vora 200 escolars viuen l’experiència de l’esport adaptat al Poliesportiu del Cabanyal-Canyamelar

De vesprada hi haurà una taula redona al Complex Esportiu de la Petxina

L’Ajuntament de València ha posat en marxa la jornada “València es mou per la inclusió“. Un esdeveniment que ha tingut lloc al Poliesportiu del Cabanyal-Canyamelar, amb prop de 200 escolars participant en activitats d’esport adaptat.

Això representa un pas més cap a la inclusió i la igualtat d’oportunitats. Amb la presència d’esportistes adaptats com la judoka Mónica Merenciano i el nadador Enrique Alhambra.

Aquest esdeveniment també inclou una taula rodona al Complex Esportiu de la Petxina, moderada pel periodista esportiu Fernando Soria. Amb l’objectiu de debatre i conèixer de primera mà les experiències i vivències relacionades amb les activitats esportives inclusives.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament busca fomentar la inclusió a través de l’esport en diversos col·lectius, com persones amb discapacitat, LGTBi, refugiats, majors, dones i víctimes d’assetjament.

A més, s’orientarà els professionals valencians de l’esport per a garantir una resposta eficaç i ràpida davant de les necessitats d’aquests col·lectius. La jornada “València es mou per la inclusió” també pretén promocionar la salut a través de l’esport i l’activitat física, donant visibilitat a esportistes, associacions i clubs que fomenten l’esport entre persones amb capacitats diferents, amb el suport del Consell Superior d’Esports.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.