L’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura, ha reunit al Comité Especial de Coordinació d’Emergències 

Aquesta reunió té com a finalitat establir una fulla de ruta amb els criteris operatius i mesures d’intervenció que es durien a terme davant les inclemències meteorològiques

A primera hora del matí, l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura, ha reunit al Comité Especial de Coordinació d’Emergències amb l’objectiu de revisar, coordinar i adoptar els procediments d’actuació que, en cas de ser necessaris davant l’amenaça de fortes pluges, quedarien activats de forma immediata.

Durant la reunió s’ha revisat amb deteniment el Pla Municipal d’actuació i el protocol que determina l’organització, criteris operatius i les mesures d’intervenció que es durien a terme davant el risc d’inundacions, així com la determinació dels equips que formaran part del pla, les infraestructures necessàries i les mesures preventives de neteja de la xarxa de clavegueram, embornals, cunetons, revisió de l’estat de l’arbratge, entre altres qüestions. Totes elles actuacions per previndre i garantir la seguretat amb antelació davant possibles pluges fortes.

El Comité Especial de Coordinació d’Emergències està presidit per l’Alcalde d’Alaquàs i formen part d’ell una representació de totes les entitats i departaments implicats.

Comenta la notícia