L’alcalde de Xirivella activa una campanya porta a porta amb retorn via WhatsApp

Michel Montaner: “En l’era digital, la millor eina mètrica per a un alcalde continua sent mirar cara a cara a la gent”

L’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, ha informat en els seus perfils socials de la posada en marxa d’una nova campanya de proximitat i contacte amb la ciutadania. Montaner recorrerà “porta a porta” les cases de Xirivella. Per a repartir una targeta amb un número de telèfon al qual es poden remetre les queixes i propostes de millora del municipi. El missatge difós per Montaner va encapçalat amb la frase ‘Dis-me’l per WhatsApp’. I convida a tot aquell que reba a la seua casa la targeta a escriure unes línies en el revers. Fotografiar-les i enviar-li-les per la xarxa de missatgeria instantània.

“Igual que en els meus sopars amb els veïns, amb aquesta campanya vull obtindre de primera rage sensacions massives per part de la ciutadania. Informació útil que em permeta preparar un bon programa de govern per a Xirivella”, explica l’edil. “En l’era digital, la millor eina mètrica per a un alcalde continua sent mirar cara a cara a la gent. Exposar-te a les seues crítiques i captar els denominadors comuns de la població”, afig.

La intenció de l’alcalde de Xirivella és visitar un mínim de dos mil habitatges sobre les tretze mil que existeixen a Xirivella. “Tot dependrà del temps disponible, però el meu objectiu és trepitjar cada barri, carrer i plaça; com a sac una estona em llance al carrer”. Les propostes rebudes seran analitzades i estudiades per l’alcalde i el seu equip, i serviran de base per a confeccionar el programa electoral amb el qual concorrerà a les comicis municipals del 28 de maig.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.