L’alcaldessa de Torrent mostra les seues condolences als familiars dels morts a València

Torrent suspendrà tots els actes del cap de setmana, inclosos els fallers, mancant formalitzar-lo

Torrent ha baixat les banderes oficials que romanen a mitja asta i instal·lat un crespó negre en la façana del consistori

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, expressa el seu profund pesar per la tràgica pèrdua de vides humanes en el greu incendi ocorregut ahir en un edifici a València. Trasllada les seues condolences als familiars i brinda el seu suport als ferits, així com a les forces de seguretat, especialment als bombers que van arriscar les seues vides en condicions molt extremes. L’alcaldessa de Torrent, també mostra solidaritat amb l’ajuntament de València, oferint la col·laboració total de la ciutat de Torrent en tot el que necessiten.

Hui, l’ajuntament de Torrent ha baixat les banderes a mitja asta i instal·lat un crespó negre en senyal de dol en la seua façana. S’està a l’espera de decretar els tres dies de dol i comunicar les pròximes dates dels esdeveniments que se suspendran durant tot el cap de setmana, sobretot els fallers, ja que aquest cap de setmana se celebrava la Crida i la Cavalcada Infantil.

L’alcaldessa ja va assenyalar anit a través de les xarxes socials “El meu més sentit condol als familiars dels almenys quatre morts. Amb l’esperança posada en què apareguen amb vida les dènou persones desaparegudes en el paorós incendi d’aquesta vesprada a València”. A més, també va afirmar que “Ens posem a la disposició de l’Ajuntament de València per al que necessiten de Torrent. Tot el nostre reconeixement als valents que s’han enfrontat al foc, posant en risc les seues pròpies vides”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.