L’alcaldessa María José Catalá inaugura la 59ª Fira del Llibre de València en els Jardins del Real

L’alcaldessa de València, María José Catalá, va inaugurar la 59ª edició de la Fira del Llibre de València, que es du a terme en els Jardins del Real.

La fira, que durarà fins al 5 de maig, compta amb 120 casetes, 80 expositors i un programa que inclou fins a 1.300 activitats culturals.

Catalá va destacar la importància de la fira, la segona més gran d’Espanya en termes comercials i d’activitats, i va animar la ciutadania a gaudir d’aquesta oportunitat cultural.

L’Ajuntament de València dóna suport a la fira, participant amb un expositor específic (número 86) que exhibeix les principals novetats de les publicacions municipals i promou les diferents col·leccions editorials de l’Ajuntament.

El 2 de maig, la fira serà l’escenari de la presentació de les obres guanyadores dels Premis Ciutat de València 2023, en un esdeveniment presidit pel regidor José Luis Moreno i amb la participació dels escriptors premiats.

El poeta valencià Josep Ballester va actuar com a pregoner en la inauguració, que va comptar amb la presència de nombroses autoritats, col·laboradors, representants institucionals i patrocinadors.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.