L’Alcúdia i Bromera presenten la I edición del Premi l’Alcúdia de Narrativa Juvenil

Andreu Salom, alcalde de l’Alcúdia juntament amb Josep Gregori i Marc Senabre, editor i editor literari de Bromera. Han presentat aquest dimecres el Premi l’Alcúdia de Narrativa Juvenil 2023. Es tracta d’un certamen literari dotat amb 10.000 euros. La qual cosa el converteix en el segon més ben dotat en aquesta modalitat en tota la Comunitat Valenciana.

Salom ha destacat que l’Alcúdia sempre ha sigut una ciutat cultural i que des de l’Ajuntament han donat suport a tot allò que impulse la cultura. Al temps que ha agraït a tot l’equip de la regidoria de Cultura i de Bromera tot el treball realitzat per portar a terme aquests premis que ha qualificat de primera divisió. “Estic convençut que serà un premi de referència amb molt de futur. Sempre recordarem el dia de hui.”. Ha assegurat Salom.

Josep Gregori, per la seua part ha declarat que “és una satisfacció molt gran fer realitat aquest premi», i ha assenyalat que els lectors i lectores joves són un públic molt especial que cal cuidar i contribuir perquè mantinguen el bon costum de la lectura, al temps que ha posat en valor l’impuls continu que es realitza de la lengua valenciana.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.