L’Alcúdia rep una ajuda de la Diputació Provincial de Valencià de 2.450 €

L’Ajuntament de l’Alcúdia rep una ajuda de la Diputació Provincial de Valencià de 2.450 € per a la campanya de Salut Pública 2023.

La Diputació Provincial de Valencià ofereix ajudes als ajuntaments de municipis i entitats locals de la província de València amb població inferior a vint mil habitants.

La Diputació Provincial de Valencià ofereix ajudes als ajuntaments de municipis i entitats locals de la província de València amb població inferior a vint mil habitants. Destinades a la realització de campanya de salut pública en l’exercici 2023. Que es desenvolupa en execució de la línia de subvenció cinquena del Pla Estratègic de Subvencions 2023 de l’Àrea de Benestar Social i Qualitat Democràtica.

Es tracta de coadjuvar a la realització de les campanyes de desratització o desinfecció en edificis municipals i claveguerams. Control de vectors (mosques i mosquits), que es realitzen pels ajuntaments per a garantir un adequat manteniment de les instal·lacions locals. A més de millorar les condicions sanitàries de la població municipal.

Concretament a l’Alcúdia s’han dut a terme, i es continuarà al llarg de l’any. Tractaments de desratització en la xarxa de claveguerams, tractaments de desratització i desinsectació dels locals municipals i trac

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.