L’alumnat de l’IES Museros coneix més a fons l’Espai Jove

Es tracta d’un local amb diferents sales on pot acudir la joventut a estudiar, fer activitats d’oci o tallers

Després de les vacances de Nadal, l’alumnat de l’IES Museros ha visitat l’Espai Jove del municipi per a conéixer-lo més a fons. Aquestes visites s’han dut a terme durantels matins de dilluns i dimecres d’aquest mes de gener, diferenciant les sessions percursos i grups en funció de la seua hora de tutoria.
L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, els ha acompanyat en algunes de les visites, on han conegut les instal·lacions i els recursos tant materials com humans que ofereix aquest espai, que ha definit com un lloc al qual poden acudir sols o soles, amb amics i amigues, a estudiar o a divertir-se”.
L’Espai Jove de Museros ofereix múltiples possibilitats en un ambient respectuós, lliure, segur i saludable. Per això, aquestes jornades han resultat ser un èxit, i l’alumnat i l’equip docent s’han mostrat disposats a continuar plantejant accions en horari acadèmic conjuntament amb l’àrea de joventut.
Els alumnes i alumnes de més edat s’han quedat gratament sorpresos per la nova imatge que presenta l’Espai Jove respecte a quan ho visitaven en començar la seua etapa en l’IES Museros. Molt important en aquest aspecte la gran inversió que s’ha realitzat en material fungible i no fungible per a 2022. “La pròpia joventut és la que està transmetent al personal que se sent volguda i escoltada, la qual cosa es pot comprovar veient l’afluència que hi ha a les vesprades en el local. A més, cada vegada és més significativa la demanda que existeix als matins per a participar en accions informatives o formatives de diferents àrees com a sanitat, gabinet psicopedagògic, serveis socials, igualtat, ocupació, educació…”, ha explicat la regidora de Joventut, Némesis Cardona.
L’Espai Jove de Museros està situat en el número 17 del carrer Major.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.