L’alumnat del Taller d’Ocupació Agenda 2030 s’emporta de Ruta per l’Horta als escolars

L’alumnat pertanyent al grup d’Educació Ambiental del Taller d’Ocupació Agenda 2030, promogut per l’Ajuntament de Burjassot i subvencionat per LABORA (Servei Públic d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana), ha posat en marxa una iniciativa amb els col·legis públics d’Educació Primària de Burjassot, a fi de transmetre als escolars el valor que té el respecte al medi ambient i la cura de l’entorn natural per a la vida i el benestar humans.

Es tracta de rutes temàtiques per l’horta del municipi dirigides als escolars de primària que van començar el passat 1 d’abril i que es prolongaran durant els mesos d’abril i maig.

Els primers grups d’aventurers i aventureres que es van endinsar en l’horta local per a conéixer les particularitats del seu paisatge i la cultura van ser els alumnes i alumnes de 1r de Primària del CEIP Sant Joan de Ribera, mentre que l’alumnat de 5é de Primària es va endinsar en l’horta local, des de la mirada i els poemes de Vicent Andrés Estellés. Els escolars dels cinc col·legis públics de Burjassot també gaudiran de Rutes per l’Horta centrades en els cultius tradicionals de l’horta de la comarca, en el patrimoni hidràulic, així com en una ruta ornitològica per a conéixer el conjunt d’ocells que habiten i freqüenten l’horta de Burjassot.

Totes les rutes compten amb la tutoria dels alumnes i alumnes del Taller d’Ocupació que, a base de jocs, històries i dinàmiques, aconsegueixen enganxar als xicotets perquè s’interessen per un patrimoni tan valuós com és la nostra terra i la tradició mil·lenària de cultivar-la.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.