L’alumnat premiat amb l’excel·lència acadèmica és homentatjat en l’Ajuntament de Picassent

L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Picassent, acompanyada de la regidora d’Educació. Un total de 12 xiquets i xiquetes han rebut esta distinció en finalitzar l’etapa de Primària.

Uns excel·lents resultats acadèmics sempre són mereixedors d’un especial reconeixement, i així ho ha fet l’Ajuntament de Picassent amb l’alumnat de les escoles del municipi. Que han rebut el Premi d’Excel·lència Acadèmica atorgat per la Conselleria d’Educació. 

És per això que ahir  tingué lloc al saló de plens un acte de reconeixement a: Joan, Daniela, Priscila, David, Martina, Paula, Samantha, Jorge, Nora, Clàudia, Claudia M i Hugo, xiquets i xiquetes que varen ocuparen els seients dels regidors i regidores de la Corporació Municipal com a lloc de distinció.

L’alumnat va rebre la felicitació pública de l’alcaldessa del municipi, Conxa García, i la de la regidora d’Educació, Nati Sobrevela. “Una excel·lència no és debades, sinó més bé fruit del vostre esforç i responsabilitat amb la vostra tasca com a estudiants. L’actitud marca metes i objectius, i en el vostre cas està clar que apunteu ben alt”, va afirmar la primera edil. 

L’alumnat, que estigué acompanyat en tot moment pels directors i les directores dels respectius centres educatius així com també dels seues famílies, al final de l’acte reberen un diploma acreditatiu recordatori d’esta distinció rebuda.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.