L’Any Estellés continua endavant amb la dansa del Grup de Danses l’Empalme i la música de la Rondalla Trenca Cordes a Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Cultura i Joventut dirigida per Javier Naharros, continua amb la programació per a retre homenatge al seu poeta més universal, Vicent Andrés Estellés, l’any del centenari del seu naixement.

La pròxima cita tindrà lloc en la vesprada del diumenge 7 de juliol, a les 19.30 hores

La pròxima cita tindrà lloc en la vesprada del diumenge 7 de juliol, a les 19.30 hores, quan el Grup de Danses l’Empalme de Burjassot i la Rondalla Trenca Cordes de València es pugen a l’escenari del Centre Cultural Tívoli per a oferir l’espectacle Mar i Meravelles d’Estellés. L’entrada és gratuïta fins a completar aforament.

Este espectacle portarà als espectadors i espectadores a fer un viatge literari, de prosa i poesia en el qual el protagonisme serà per als versos d’Estellés. El grup de danses, al costat de la rondalla, posarà en escena un espectacle amb pinzellades de les poesies del genial autor burjassoter, on es plasma la cultura, la tradició i les maneres de viure de l’època.

No sols hi haurà cabuda per al ball i la música. També hi haurà moments en els quals la veu recitant els poemes d’Estellés inunde l’escenari del Tívoli.

En definitiva, totes dues formacions oferiran una combinació de dansa, música i balls tradicionals combinats amb art, literatura i modernitat amb l’objectiu de traslladar a l’espectador a l’època en la qual va viure Vicent Andrés Estellés i va realitzar la seua creació literària i de donar a conéixer la seua obra d’una manera molt diferent a la qual els lectors i lectores estan acostumats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.