L’àrea de Cultura de la Diputació de València ens acosta la cultura gràcies a la web culturadeproximitat.com

Culturadeproximitat.com és una senzilla web que serveix de plataforma de distribució a materials culturals molt diversos produïts per l’Àrea de Cultura

L’àrea de Cultura de la Diputació de València ha preparat un repertori escollit i variat de materials culturals, que ara seran fàcilment accessibles en un sol contenidor, amb la intenció bàsica de redescobrir la cultura, acostar-la a la ciutadania i aprofitar la disponibilitat de temps.

El web, anomenat Cultura de proximitat (culturadeproximitat.com) està operatiu des de el 2 de maig, i s’ha estructurat en huit apartats, de navegació molt fàcil i intuïtiva. Cultura de proximitat pretén facilitar la transversalitat i l’accessibilitat als materials culturals, que evidentment són de molts àmbits i característiques ben diferenciades. 

Des de l’àrea de cultura treballen perquè les subvencions proporcionades als ajuntaments per a aquesta matèria puguen ser utilitzades malgrat la crisi del coronavirus.

Es tracta d’acostar un conjunt de projectes que han servit d’estímul a la cultura valenciana, i que en estes setmanes i els mesos post confinament serviran encara més per a promocionar i mantenir el teixit cultural valencià.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.