L’arquer d’Almussafes, Ferrán Rodrigo, subcampió d’Espanya

El jove esportista s’adjudica la plata en la categoria de menors de 14 anys

Almussafes, a 2 de juliol de 2015. Èxit del club de Tir amb Arc d’Almussafes en el XV Campionat d’Espanya de Cadets i el XXVII Campionat d’Espanya de menors de 14 anys, a més del Segon Trofeu Federació Espanyola, esdeveniments nacionals en la modalitat d’aire lliure, disputats conjuntament el passat cap de setmana en les instal·lacions del parc esportiu “Puerta de Hierro” de Madrid.

 La localitat d’Almussafes està vivint una de les millors temporades esportives dels últims anys, quant a resultats obtinguts pels seus jóvens esportistes es referix. L’última gesta ha sigut l’aconseguida per l’arquer, representant del Club de Tir amb Arc d’Almussafes, Ferrán Rodrigo, qui acaba de proclamar-se subcampió d’Espanya, en la categoria de menors de 14 anys, adjudicant-se també la medalla de plata en el Trofeu FETA.

podio nacional tiro con arcoLa capital d’Espanya va ser la seu triada per a la celebració de la vinté-sèptima edició de la competició que va enfrontar a més de 60 esportistes representants de les Federacions de Tir amb Arc de Madrid, Múrcia, Navarra, Astúries, El País Basc, Andalusia, Aragó, Balears, Canàries, Catalunya, Castella Lleó i Castella La Manxa, Galícia i València.

Ferrán va aconseguir imposar-se a la resta dels esportistes convocats, assegurant la plata per a València i un gran resultat per al Club de Tir amb Arc d’Almussafes que, a pesar de la seua curta trajectòria, ha acumulat nombrosos podis en els últims anys. Així mateix, el jove esportista també va aconseguir la plata en el segon Trofeu convocat per la Federació Espanyola de Tir amb Arc. Per la seua banda, l’arquera local, María Gómez, va competir, així mateix, en la categoria de menors de 14 anys i, encara que va aconseguir superar la primera eliminatòria, va caure en octaus de final contra l’arquera que finalment es va adjudicar el títol de campiona.

L’entitat esportiva local també va estar present en la desé-cinquena convocatòria del nacional a l’aire lliure, en la categoria de Cadets, prova disputadaen les instal·lacions del parc esportiu “Puerta de Hierro” de Madrid” i en la què es donaren cita al voltant de 60 esportistes de tota Espanya. De fet, l’arquer Raúl Miralles va oferir un verdader espectacle d’esportivitat, al superar el tall previ i passar a disputar les eliminatòries, on va perdre per un estret marge de 6-5.

“La nostra escola de tir amb arc continua formant a excel·lents esportistes i guanyant títols nacionals, resultats que confiem a revalidar i inclús superar en la pròxima temporada esportiva 2015-2016”, comenta el president del club, Miguel Ángel Ponce.

Peu

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.