l’Associació Comercial d’Alzira impulsa la primera “Ruta Outlet”

Hui s’ha presentat en roda de premsa la primera Ruta Outlet a la ciutat d’Alzira. Impulsada per l’Associació Empresarial amb el suport de la Regidoria de Comerç.

Divendres 15 i dissabte 16 de setembre, més de 50 negocis participants obriran les seues portes amb una zona Outlet. Plena de productes de qualitat amb descomptes, i ofertes espectaculars.

A més, des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alzira, s’inclou el sorteig de dues targetes regal de 500 euros, cadascuna. Que es realitzarà entre totes les compres realitzades en la Ruta Outlet.

Gemma Alós, cap de l’àrea responsable, ha posat en valor aquesta iniciativa. A més ha convidat a la ciutadania a eixir a passejar per aquesta ruta i aprofitar l’ocasió per fer compres.

La representant de Comerç de l’Associació Empresarial, Marisa Martínez, ha destacat l’augment d’activitat comercial a la ciutat i la demanda d’activitats impulsores. Per tal d’agrair a la ciutadania la seua fidelitat i ha afirmat que el comerç local està vivint un moment dolç.

Martínez ha informat que els comerços participants estan ubicats per totes les àrees comercials de la ciutat i ha posat en valor la bona acceptació de la campanya per part dels establiments, que estaran fàcilment identificables.

A més, Martínez, ha destacat la bona energia que hi ha amb la regidoria de Comerç i que s’està treballant en més accions per tal d’impulsar el comerç local i de proximitat.

Així, Estan totes i tots convidats a aprofitar l’oportunitat perfecta per a renovar l’armari, trobar regals increïbles i gaudir d’una experiència de compres única, en els més de 50 comerços adderits a la ruta Outlet i amb diversitat de productes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.