L’Associació de Persones Jubilades d’Alberic celebra la seua primera setmana cultural

Un macrobingo a la Llar dels Jubilats ha donat el tret d’eicida a la primera Setmana Cultural organitzada per l’Associació de Persones Jubilades CIMA d’Alberic.

El calendari d’activitats ha continuat hui amb un taller de pintura de palmitos en què dos mestres de Carlet han guiat les persones participants en la confecció dels seus dissenys

Dimecres és el torn del teatre, amb una visita a la capital per gaudir de l’obra La ilusión conyugal al Teatre Olympia. Dijous, xerrada sobre l’ús del mòbil a càrrec de Cristina Lluesma i Maslife Telefonía. Divendres 10 de maig, serà el torn de la cuina, amb un taller a les 17 hores també a la Llar dels Jubilats d’Alberic.

La Setmana Cultural conclourà amb una nova cita amb el teatre, de la mà d’Espanyolear, un espectacle que tindrà lloc al Teatre Liceu d’Alberic, el dissabte 11 a les 18 hores, per fer un homenatge a la copla. 

La presidenta de CIMA, Fina Piqueres, destacava la importància d’este tipus d’activitats per oferir opcions d’oci a les persones majors, una tasca que desenvolupen des de l’associació al llarg de tot l’any.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.