L’Associació Empresarial d’Alzira celebra la Gal.la del Lliurament de Premis de la XVI Edició de la Setmana de l’Economia

L’Associació Empresarial d’Alzira ha organitzat amb la colaboració de l’Ajuntament de la ciutat la Gal.la del Lliurament de Premis de la XVI Edició de la Setmana de l’Economia. 

Una gal.la que premia la trajectoria de quatre empreses, personalitat o entitats per aportar valor i riquesa al teixit empresarial de la localitat.

En esta edició, presentada per Eugeni Alemany i amb una gran presència política, els guardonats han sigut Flores Raquel, Etiquetadores Mecatronic, Modets Ballester i el cos de la Policia Nacional.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, també va acudir a l’acte, i va destacar la labor del teixit empresarial de Alzira i la seua comarca, així com el paper dels empresaris a l’hora de crear empleu en la Comunitat Valenciana.

Alfons Domínguez, alcalde d’Alzira, també present en l’acte, va enaltir les sinèrgies i col.laboracions que es creen al sector privat gràcies a iniciatives com la Setmana de l’Economia d’Alzira, que milloren el teixit comercial i tenen un gran impacte en l’economia de la localitat.  

El president de la  Associació Empresarial va voler destacar el paper dels empresaris en la societat i com gràcies a esta classe d’iniciatives, els empresaris es senten arropats i valorats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.