L’Associació En Llengua de Signes d’Almussafes organitza el Festival de les Llengües

Se celebrarà el pròxim dissabte 3 d’octubre en horari de matí i vesprada en l’Àgora del parc Central

Durant la jornada s’oferiran diferents activitats gratuïtes relacionades amb la música, la dansa i la tecnologia

L’Àgora del parc Central d’Almussafes acollirà el dissabte 3 d’octubre el Festival de les Llengües de la localitat, un esdeveniment organitzat per l’Associació ‘En Llengua de Signes’ en col·laboració amb l’Ajuntament de la població que naix per a continuar avançant cap a una societat més inclusiva en la qual les persones amb problemes d’audició estiguen plenament integrades. Des de les 10.30 i fins a les 20 hores, s’impartiran diferents tallers sobre calaix flamenc, dansa i realitat virtual. L’assistència és gratuïta.

El pròxim dissabte 3 d’octubre, l’Associació ‘En Llengua de Signes’ d’Almussafes celebrarà el ‘Festival de les Llengües’ de la localitat, un esdeveniment públic dirigit a tota la població amb el qual l’entitat oferirà diferents experiències lúdiques amb l’objectiu de difondre aquesta forma de comunicació entre la ciutadania. Des de les 10 i fins a les 20 hores, l’Àgora del parc Central d’Almussafes acollirà diferents iniciatives en el marc d’aquesta commemoració, totes elles relacionades amb la cultura, atés que les propostes estaran relacionades amb la música, la dansa i les noves tecnologies. Amb elles, l’entitat busca acostar-se a la població de manera atractiva i entretinguda.

La jornada començarà a les 10 hores amb la benvinguda a les persones assistents. A continuació, a les 10.30 hores, es durà a terme un taller d’iniciació al calaix flamenc a càrrec del percussionista Edware Bustos i la intèrpret de llengua de signes Bea de la Guardia, els qui donaran a conéixer el seu projecte comú, #Siéntelo. Després, a les 11.45 hores, el professional de la dansa Abel Martí Belda oferirà una sessió d’higiene postural, a la qual li seguirà un segon taller d’iniciació al flamenc, també de la mà de Bustos i De la Guardia.

Les iniciatives es reprendran després del descans per al dinar. A les 16 hores el públic podrà gaudir d’una actuació amb música en directe amb Edware Bustos i Álvaro Deplé com a protagonistes. A les 17 hores està previst que done començament una classe d’iniciació a la dansa contemporània, de nou amb la coordinació d’Abel Martí Bleda. Finalment, a les 18 hores Javier Campos Lleó i Chelo Pons, de l’Associació AVRA, plantejaran un nou taller de realitat virtual que, com la resta de la programació, estarà oberta a tots els públics i comptarà amb intèrprets de llengua de signes.

Després del bon acolliment de I Jornada Inclusiva de Calaix d’Almussafes, celebrada a l’abril de 2019, l’associació manté la seua aposta per aquesta iniciativa i va una mica més enllà per a continuar conscienciant a la ciutadania sobre la importància d’integrar al col·lectiu de persones amb dificultats auditives.

Les persones interessades a participar en la jornada poden contactar amb l’organització per correu electrònic (asociacionenlenguadesignos@gmail.com) o cridant 699 78 51 02, telèfon en el qual s’accepten telefonades, videotelefonades i missatges de WhatsApp i SMS, tot amb la intenció de facilitar al màxim la comunicació a tots els col·lectius. 


Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.