L’Associació Esportiva Colpbol celebra el dijous la Gala del 25 aniversari del Colpbol

El dijous 23 de febrer, el Complex Esportiu i Cultural de la Petxina de València es convertirà en l’escenari de la Gala dels 25 anys del Colpbol. Acte central de les accions que estan realitzant-se des de finals de 2022 vinculades a la commemoració dels 25 anys de recorregut d’aquest esport valencià.

L’acte començarà a les 18:30 h amb la inauguració oficial de l’exposició dels 25 anys del Colpbol. Recull gràfic i d’objectes que posa en context el pas i evolució del Colpbol des del seu origen fins a l’actualitat.

A continuació, a les 19 h, es donarà pas a la mateixa gala, que comptarà amb l’assistència i participació de diverses entitats públiques i privades. Persones i figures reconegudes vinculades al desenvolupament d’aquest esport en les últimes dècades.

Presentació del vídeo dels 25 anys del Colpbol

A l’acte es presentarà el vídeo dels 25 anys del Colpbol, hi haurà una taula redona sobre l’impacte del Colpbol i els seus valors on intervindran entre altres, David Peris, president de la Federació Espanyola de Psicologia de l’Esport. La directora general d’Inclusió Educativa de la Generalitat, Raquel Andrés; David Soler, coordinador esportiu de COPAVA; i diversos professors i jugadors i jugadores de Colpbol.

A més es lliurarà el premi a la proposta guanyadora del concurs de logotip dels 25 anys del Colpbol després del concurs en el qual han participat díhuit jóvens dissenyadors valencians.

Així mateix, es repassarà també l’expansió territorial del Colpbol a nivell nacional, europeu i internacional amb intervencions des de diferents països.

L’acte comptarà, a més, amb la participació del regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, Javier Mateo. Del professor d’educació física i creador del Colpbol, Juanjo Bendicho; i del director general de l’Esport de la Generalitat, Josep Miquel Moya.

El Colpbol, esport d’equip d’origen valencià, mixt, cooperatiu i igualitari. Que compleix el seu primer quart de segle està en ple procés d’expansió a Europa i al món.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.