L’Ateneu inaugura una programació dominical dedicada al públic infantil fins a desembre

El cicle dedicat als xiquets constarà de cinc sessions, que inclou funcions de mags, contacontes, teatre, circs i disfresses

L’Ateneu Mercantil de València ha organitzat una programació especial d’espectacles infantils per als diumenges a partir de les 12.00 hores que se celebraran en el Teatre Ateneu, amb capacitat per a 460 persones, des del 23 d’octubre a l’11 de desembre.

Aquest cicle naix amb la intenció de poder oferir als més xicotets de la casa i a les seues famílies diferents activitats d’entreteniment, diversió i espectacle que abasten des d’actuacions de mags, contacontes i obres de teatre perquè els xiquets i xiquetes passen un dia divertit. Un dels objectius d’aquesta programació és que els artistes interactuen amb el públic infantil perquè aquest participe i gaudi alhora d’una jornada divertida i amb caràcter didàctic.

La primera d’aquestes sessions tindrà lloc el 23 d’octubre a càrrec de ‘El Mag Carlos i les Relíquies de la Mort’. Un espectacle molt participatiu on els espectadors podran convertir-se en mags i gaudir en família de la màgia de prop, però també de com fer-la. Aquest xou oferirà molts números diferents que farà que el públic s’ho passe en gran.

El 6 de novembre apareixerà en l’escenari del Teatre Ateneu “Telmo i Luisa en: ‘Em partisc del riure’”. Es tracta de pallassos actuals amb vocació teatral que ofereixen molt humor, cançons, jocs participatius i un polsim de màgia

L’agenda infantil es reprén el 27 de novembre amb una funció de teatre per part de la ´La Bruixota Novençana´, que farà les delícies de grans i xicotets amb una obra terroríficament divertida amb actrius, marionetes, cançons, contes i molta diversió per a tota la família.

Ja amb festes nadalenques molt a la vora, el 4 de desembre es presentarà la ‘Pequedisco Nadalenca’, on es convida al públic infantil a acudir a la funció podrà gaudir d’una festa de disfresses plena de balls. La programació conclourà l’11 de desembre amb el ‘Circ’. Originals atraccions circenses com a acrobàcies, contorsionisme, malabars i màgia.

PREU I VENDA D’ENTRADES

El preu de l’entrada és de 5 euros. Els tiquets poden retirar-se a través de la web de l’Ateneu Mercantil en el següent enllace https://bit.ly/3vrewli o bé en Secretaria de l’Ateneu, en la cinquena planta de l’edifici.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.