L’Ateneu Mercantil de València acull la presentació de ‘Covid: la història dels nostres herois’, un llibre que homenatja els sanitaris

Està inspirat en el documental del mateix nom gravat durant la primera ona de la pandèmia pel Grup Ribera i que serà projectat en el mateix acte
Tindrà lloc en el Teatre Ateneu a partir de les 12.00 hores amb limitació d’aforament

L’Ateneu Mercantil de València i el grup Ribera presentaran divendres que ve 23 d’abril, amb motiu del Dia Internacional del Llibre ‘Covid: història dels nostres herois’. L’acte tindrà lloc en el Teatre Ateneu a partir de les 12.00 hores, sota rigorós control d’assistència en estar l’aforament limitat, segons restriccions sanitàries.

‘Covid: la història dels nostres herois’ ret homenatge als professionals sanitaris del grup Ribera en particular, i a tots els professionals de la sanitat en general, per l’eficaç resposta que van tindre per a fer front a una de les majors pandèmies que ha patit l’ésser humà al llarg de la Història. Una pandèmia sense precedents que es continua combatent en l’actualitat i que ha deixat ja, tristament, milions de vides a tot el món.

‘Covid: la història dels nostres herois’ és el testimoniatge escrit i gràfic dels primers mesos de la pandèmia. Està inspirat en el documental del mateix nom que va gravar el grup sanitari durant la primera i cruenta primera ona de la pandèmia, entre els mesos de març i juny de 2020, en els centres sanitaris, hospitals universitaris, centres de salut i atencions domiciliàries de les àrees sanitàries de Torrevieja, Vinalopó, Torrejón i Vigo arran de la pandèmia generada pel virus Sars-Cov2, conegut com a Covid-19.

La foto que il·lustra la portada del llibre és una imatge seleccionada entre les 120 millors fotografies publicades a tot el món per l’Agència France Press durant 2020, captada en l’UCI-Covid de Povisa.

Després de la presentació del llibre ‘Covid: la història dels nostres herois’ la consellera delegada del Grup Ribera, Elisa Tarazona, donarà pas a la projecció del documental amb testimoniatges dels professionals i pacients tan reals com la història d’aquesta pandèmia, que ha canviat les nostres vides i hàbits per sempre.

Mesures de seguretat sanitària
Seguint la normativa vigent en matèria de seguretat sanitària COVID-19, tots els assistents a l’Ateneu passaran per la cambra tèrmica situada en l’entrada principal per a la presa de temperatura abans d’accedir a l’edifici, a més de portar en tot moment la màscara obligatòria. L’Ateneu disposa de dispensadors de gel hidroalcohòlic i totes les seues sales són degudament desinfectades abans de qualsevol esdeveniment. Les estades són ventilades diverses vegades al dia i té establides les rutes de pujada i baixada per al públic així com reduït l’aforament, segons normativa, en tots els seus salons i ascensors.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.