L’Auditori de Torrent acull el XV aniversari del Festival Brassurround

Els dies 4, 5 i 6 de febrer, el públic podrà gaudir d’una nova edició del festival protagonitzada per músics valencians i internacionals de renom

El XV aniversari del Festival Brassurround arribarà a l’Auditori de Torrent els dies 4, 5 i 6 de febrer, amb una edició protagonitzada per músics valencians i Internacionals de renom, que faran les delícies del públic amb tres actuacions variades i impregnades per diferents estils i corrents musicals de llocs diversos del món.
Així, el 4 de febrer, l’Auditori acollirà el concert ‘Our Spanish Heart’, un homenatge a Chick Corea que reunirà músics de la talla de Spanish Brass, el trompetista estatunidenc Adam Rapa, el pianista italià Lucca Dell’Anna i els percussionistes Pablo Domínguez i Juanjo Garcerá. Amb arranjaments del propi Rapa, ‘Our Spanish Heart’ pren el títol del CD ‘My Spanish Heart’, publicat en 1976 i en el qual Chick Corea va incloure peces com ‘Armant’s Rhumba’, actualment considerat un standard del jazz.
L’endemà, dissabte 5 de febrer, serà el torn dels músics de la banda La Valenciana, integrada per intèrprets valencians residents a Catalunya, que actuaran acompanyats dels trompetistes Adam Rapa i Luis González i el tuba francés Fabien Wallerand.
El concert de clausura del festival, el 6 de febrer, estarà dedicat a la presentació del CD ‘Music for Brass Quintet’, d’Andrés Valero-Castells, i comptarà amb la participació de Spanish Brass, Porpra Pansa, Luis González, Brassurround Brass Ensemble i el propi compositor Valero-Castells al piano.
En paral·lel a l’activitat concertística, se celebraran els cursos de trompeta, trompa, trombó, tuba i bombardí que comptaran com a professors amb els trompetistes: Adam Rapa, Luis González, Carlos Benetó i Juanjo Serna; els trompes: Javier Bonet i Manolo Pérez; els trombonistes: Carlos Gil, Rubén Toribio i Inda Bonet; i els tubes Fabien Wallerand i Sergio Finca. Més informació: www.brassurround.com Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d’11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l’espectacle).

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.