L’avinguda Luis Suñer d’Alzira llueix nova il·luminació Led

La regidoria de Serveis Urbans d’Alzira ha portat a terme, els darrers diez, actuacions en l’avinguda Luis Suñer. Per tal de continuar millorant la seua il•luminació, tal i com s’ha anat fent en altres carrers i barris de la ciutat.

Entre les actuacions realitzades destaca la baixada de l’altura de 12 lluminàries. Al mateix temps que s’han canviat les llums a LED per tal d’estalviar energía ja que aquesta il·luminació utilitza un 80% menys que les tradicionals o incandencents.

El Regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira així ho ha explicat i ha destacat. Que el canvi de les lluminàries de l’avinguda Luis Suñer pertany a una segona fase d’actuacions

 Pascual afirma, que emprar il•luminació LED als carrers de la ciutat ofereix una major vida útil i facilita un millor respecte al medi ambient. Al temps que millora la qualitat lumínica dels carrers d’Alzira. 

El regidor responsable de l’àrea, també ha manifestat que es continua treballant per a les persones i per al planeta, assegurant que amb estes actuacions es millora el dia a dia dels veïns i veines.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.