Lectura de Manifest a Benifaió durant la jornada del 8M Benifaió

L’Ajuntament de Benifaió ha dut a terme hui 8 de març la tradicional lectura del Manifest a càrrec de l’alcaldessa Marta Ortiz. Acompanyada per membres de la corporació municipal, a més de treballadors del consistori, jutgessa de pau i Clavariesas de la Mare de Deu d’Agost. https://www.youtube.com/watch?v=rmcxpgz7hkq

Ortiz ha iniciat la lectura del Manifest, que s’ha dut a terme a les 12:00h en la Plaça Major, destacant que cada 8 de març “des de l’Ajuntament de Benifaió volem reconéixer que a les actuals dones ens han precedit dones que van treballar pels bases d’una transformació eficaç per a millorar les nostres vides en clau d’oportunitats, de drets, de recursos i d’inclusió. Aquest moviment no ha de parar i hem de continuar compartint aquesta capacitat femenina creadora i transcendent”.

Una lectura que ha sigut aplaudida per una Plaça Major amb un gran nombre de veïns, veïnes i alumnes.

El Manifest ha finalitzat amb les paraules de l’alcaldessa llançant un missatge que totes les institucions i agents socials “hem de sumar esforços i reclamar justícia, equitat i llibertat”.

Transport gratuït Manifestació València

Per a aquesta jornada del 8M el consistori ha habilitat el transport gratuït per a tots els veïns que així s’hagen inscrit per a participar a la Manifestació que tindrà lloc a València durant aquesta vesprada. Cal recordar que l’Ajuntament de Benifaió està duent a terme des del passat fins a l’1 de març una àmplia programació per a reivindicar el lema “Per la Igualtat” i celebrar així el Dia Internacional de la Dona amb Tallers didàctics, teatre i conferències. A més, Les Clavariesas de la Mare de Déu d’Agost participaran en aquesta programació oferint dissabte que ve 11 de març un Esmorzar popular en la Plaça Major sota el lema “Per la Igualtat”

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.