L’educació integra a les aules la Intel·ligència Artificial

Alzira ha acollit una conferència centrada en la introducció de la Intel·ligència Artificial en l’educació. Una conferència en la que ha assistit docents i públic de diferents àmbits.

Carles Sierra, Director de l’Institut d’Investigació de la IA del CSIC i ponent de la conferència. Ha destacat que aquest és un repte important per a l’educació perquè es planteja “com” els docents integraran la IA en l’aula

Sierra, ha assegurat que la IA ofereix un ventall de possibilitats entenent que la metodologia de l’ensenyament ha de canviar i treure-li el màxim profit.

Carles Sierra ha destacat els avantatges que presenta el Xat GPT, tot i que el professorat el va veure amb por al principi, però a hores d’ara amb la seua implantació s’ha afrontar amb una visió positiva.

Finalment, Sierra es va referir a les possibles amenaces que pot portar la IA, tot i que ell aposta per vore-la com un avantatge i destaca que amb la IA imposant-se en les nostres vides és inevitable que la tecnologia influisca i continuarà fent-ho.

Així mateix, la IA ofereix l’oportunitat de canviar la manera d’ensenyar, d’educar i cal adaptar-se a aquesta tecnologia.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.