L’Eliana continua amb la seua aposta per la capacitació digital dels seus veïns i veïnes

La pròxima edició començarà el 24 d’abril i encara queden places lliures disponibles.

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa una nova acció per a millorar la capacitació digital dels seus veïns i veïnes.

Així, i gràcies a la col·laboració de Cambra de València, s’oferiran diferents edicions d’un curs de formació.

El primer d’ells, amb 25 persones assistents, va arrancar la setmana passada i està previst que es realitzen més edicions. L’objectiu d’aquesta formació, de 30 hores de duració distribuïdes durant dues setmanes, és el de millorar les competències digitals d’elianers i elianeres.

Durant les sessions, aprendran a millorar les seues habilitats informàtiques. A través de l’ús d’ordinadors que l’Ajuntament posa a la seua disposició al Centre Sociocultural, on es desenvolupen les classes. En concret, l’activitat proporciona coneixements en tecnologies habilitadores digitals, informació i alfabetització digital, comunicació i col·laboració en línia, creació de continguts digitals, seguretat en la xarxa i resolució de problemes.

Per a participar en les pròximes edicions, que se celebraran del 24 d’abril al 13 de maig i del 13 al 27 del mateix mes, les persones interessades poden inscriure’s a través de la seu electrònica o presencialment en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). La finalitat és que, en finalitzar els cursos, més de 100 persones hagen millorat les seues capacitats tecnològiques.

En un món cada vegada més digitalitzat és imprescindible que la població conega i puga relacionar-se a través de les eines digitals amb l’entorn. L’administració electrònica s’obri dia a dia i si sabem com utilitzar els instruments podrem avançar conjuntament en els processos, ha explicat l’alcalde, Salva Torrent.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.