L’encesa de la les llums de Nadal a València serà el divendres 2 de desembre

La regidora de Gestió de Recursos del Ajuntament de València, Lluïsa Notario, ha presentat les novetats d’aquest any de l’enllumenat de Nadal de la capital, on destaca l’eficiència energètica, la descentralització i la innovació -les llums seran tipus LED.

Notario ha destacat en la seua intervenció que l’Ajuntament ha fet els deures en matèria d’eficiència energètica aplicant mesures com la tecnologia LED i ha augmentat l’enllumenat de Nadal en barris i pobles amb nous elements.

Al mateix temps ha destacat que davant la crisi energètica que estem vivint per tot arreu del món, les administracions públiques tenen un paper decisiu en l’aplicació de mesures per tal d’aliviar les despeses en el rebut de la llum, que en aquest cas s’ha aconseguit rebaixar un 50%.

Els eixos principals de l’enllumenat de la ciutat són, segons la regidora de Gestió de Recursos, la descentralització i descongestió, les mesures de racionalització i sostenibilitat en tota la ciutat tant en nadal com també en falles.

La instal·lació dels nous elements suposarà un atractiu fonamental per a la ciutadania i per a les persones que visiten la ciutat durant els dies de nadal i  el canvi mes important, segons Notario, és que torna l’arbre de Nadal a la plaça de l’Ajuntament junt a un espectacle mapping que destacarà imatges vinculades a la Capitalitat Verda Europea i a la Capitalitat del Disseny.

L’horari d’encesa de les llums de Nadal serà el 2 de desembre a les 19.00 hores. Lluïsa Notario ha aprofitat per fer una crida a la ciutadania per tal que gaudisquen dels emplaçaments destacats, als barris i pobles de València.

Comenta la notícia