Les celebracions en honor a la Verge dels Desemparats omplin els carrers de Torrent

Procesión-1

Amb motiu del dia de la patrona de València, aquest cap de setmana es van celebrar la Gran Dansà, la pujà de la Verge, la Missa Major i la tradicional processó

Els actes continuen hui, amb el retorn de la Verge a la parròquia de Sant Luís Beltrán, i demà, amb el besamans i la missa en homenatge als confrares difunts

Amb motiu del Dia de la Verge dels Desemparats, la ciutat de Torrent ha celebrat aquest cap de setmana els actes centrals en honor a la patrona de València, que van començar el divendres a la nit amb la tradicional Gran Dansà, en la qual van participar els grups de dolçainers i tabaleters de Llauradors del Cercle Catòlic, el Rossejat i la Colla de Dolçainers. A més, també van interpretar balls tradicionals acompanyats de les rondalles del Grup de Ball de Torrent, Llauradors del Cercle Catòlic i el grup l’Ú i Dues de Torrent del Llar Antonià.

El dissabte a la nit centenars de torrentinos i torrentinas van acompanyar la imatge de la Geperudeta des de la parròquia de Sant Josep fins a la parròquia de l’Asunción, recitant versos en homenatge a la Verge al llarg del recorregut, que va finalitzar al voltant de la mitjanit. L’endemà, el diumenge al matí, la parròquia de l’Asunción va acollir la celebració de la Missa Major, a la qual va assistir l’alcalde Jesús Ros, el regidor de Festes, José Pascual Martinez, i altres membres de la Corporació Municipal, els qui van acompanyar als clavaris d’enguany. A la vesprada els carrers del centre històric van ser l’escenari de la tradicional processó, que va culminar amb el tret d’un castell de focs artificials.
Els actes en honor a la Verge dels Desemparats continuen aquest dilluns a la nit amb el retorn de la imatge fins a la parròquia de Sant Luís Beltrán, i demà, dimarts, amb la celebració del besamans i la missa en record dels confrares difunts.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia