Les celebracions en honor a la Verge dels Desemparats omplin els carrers de Torrent

Amb motiu del dia de la patrona de València, aquest cap de setmana es van celebrar la Gran Dansà, la pujà de la Verge, la Missa Major i la tradicional processó

Els actes continuen hui, amb el retorn de la Verge a la parròquia de Sant Luís Beltrán, i demà, amb el besamans i la missa en homenatge als confrares difunts

Amb motiu del Dia de la Verge dels Desemparats, la ciutat de Torrent ha celebrat aquest cap de setmana els actes centrals en honor a la patrona de València, que van començar el divendres a la nit amb la tradicional Gran Dansà, en la qual van participar els grups de dolçainers i tabaleters de Llauradors del Cercle Catòlic, el Rossejat i la Colla de Dolçainers. A més, també van interpretar balls tradicionals acompanyats de les rondalles del Grup de Ball de Torrent, Llauradors del Cercle Catòlic i el grup l’Ú i Dues de Torrent del Llar Antonià.

El dissabte a la nit centenars de torrentinos i torrentinas van acompanyar la imatge de la Geperudeta des de la parròquia de Sant Josep fins a la parròquia de l’Asunción, recitant versos en homenatge a la Verge al llarg del recorregut, que va finalitzar al voltant de la mitjanit. L’endemà, el diumenge al matí, la parròquia de l’Asunción va acollir la celebració de la Missa Major, a la qual va assistir l’alcalde Jesús Ros, el regidor de Festes, José Pascual Martinez, i altres membres de la Corporació Municipal, els qui van acompanyar als clavaris d’enguany. A la vesprada els carrers del centre històric van ser l’escenari de la tradicional processó, que va culminar amb el tret d’un castell de focs artificials.
Els actes en honor a la Verge dels Desemparats continuen aquest dilluns a la nit amb el retorn de la imatge fins a la parròquia de Sant Luís Beltrán, i demà, dimarts, amb la celebració del besamans i la missa en record dels confrares difunts.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.