Les escoles Esportives de l’Ajuntament d’Alcàsser continuen collint èxits de la mà del seu club de Taekwondo

Paula-Catalan-Martin-2

Paula Catalán Martín es va proclamar guanyadora de l’Open Internacional d’Espanya 2022

El club de Taekwondo d’Alcàsser, integrat a les EEMM del municipi, continua recollint els fruits del seu esforç i dedicació. En aquesta ocasió, Paula Catalán Martín es va proclamar guanyadora de l’Open Internacional d’Espanya 2022 en la categoria de cadet -51 kg després de quatre combats. Tal com explica Sandra, la seua entrenadora, «estem molt orgullosos del seu treball perquè no va cedir cap assalt i va acabar alçant-se amb eixe primer lloc».

Paula Catalán va aconseguir, en l’Open Internacional d’Espanya, punts classificatoris per a disputar el Campionat del Món, que se celebrarà el pròxim mes  d’agost a Sofia (Bulgària). Per això, tan sols farà falta continuar collint èxits en el Campionat d’Espanya del pròxim mes de maig a Almeria.

L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, ha felicitat Paula Catalán per aquest assoliment i a la seua entrenadora «per portar el nom d’Alcàsser tan lluny. Aquest resultat és el clar exemple del treball dels i les joves esportistes del nostre poble. Des de l’Ajuntament continuarem treballant a les EEMM i també conjuntament amb els diferents clubs per a continuar fomentant hàbits de vida saludables».

Comenta la notícia