Les Falles de la Comunitat Valenciana es reuniran per a celebrar la Gala Fallera 2024

L’Ajuntament de Manises, organitza la VI Gala Fallera

La Junta Local Fallera de Manises organitza el sopar de gala, que se celebrarà a Alzira

La Junta Local Fallera de Manises, en col·laboració amb l’Ajuntament de Manises, organitza la VI Gala Fallera. Que se celebrarà el pròxim 7 de juny, a les 19 hores, a la sala Rex Natura del municipi d’Alzira. On es reuniran, en aquest sopar de gala, prop de 900 fallers i falleres de multitud de comissions de tota la Comunitat Valenciana. 

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Manises, Clara Arnal, ha expressat. “Estic molt orgullosa de la tasca que han realitzat tant Junta Local Fallera de Manises. Com totes les comissions i, com no, les dues magnífiques representants d’aquest any. Per a poder gaudir d’aquest esdeveniment, a més de portar la ciutat de Manises el més alt possible”.

La Fallera Major de Manises 2024, Alicia Cruz Santisteban; la Fallera Major Infantil de Manises 2024, Marta Párraga Santos. Tots els i les representants de Junta Local de Manises; l’alcalde de Manises, Javier Mansilla; i la regidora de Festes, Clara Arnal. Participaran en aquesta vetlada fallera com a amfitrions. Ja que Manises ha sigut durant aquest any la seu de totes les juntes locals falleres de les tres províncies i el lloc en què s’ha celebrat l’assemblea general. 

A més, la Fallera Major de València 2024, María Estela Arlandis Ferrando, junt amb la seua Cort d’Honor i el president de Junta Central Fallera (JCF), Santiago Ballester, acudiran a aquest esdeveniment en el qual s’espera un ambient de “germanor fallera” i dirigirà unes paraules a tot el col·lectiu faller, així com a tota la ciutadania valenciana. 

A partir de les 19 hores, tindrà lloc una recepció amb photocall per a totes les juntes locals que organitzen Falles en les seues localitats de les províncies de València, Alacant i Castelló. Hi haurà degustacions de begudes típiques valencianes, per a donar pas al tradicional sopar. Finalment, en acabar el sopar mateix, les persones assistents podran gaudir d’una discomòbil. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.