Les Feretes i Camacuc es preparen per revolucionar el parc Secanet de Catarroja

El Festival Feretes de Catarroja s’han convertit en tot un referent a la Comarca de l’Horta Sud.

Catarroja es prepara, un any més, per a convertir-se en l’epicentre de la música i les activitats infantils de la comarca

La música, els tallers i enguany, com a novetat, un homenatge als 40 anys de la revista Camacuc. Arriben al parc del Secanet el pròxim diumenge, 19 de maig, a ritme de circ, guitarres elèctriques i moltes ganes de passar-ho bé. 

Catarroja es prepara, un any més, per a convertir-se en l’epicentre de la música i les activitats infantils de la comarca. El pròxim cap de setmana el Festival Feretes, una trobada musical i lúdica organitzada per la regidoria de Cultura de Catarroja. Revolucionarà el parc del Secanet del municipi amb una novetat molt important, l’homenatge al 40 aniversari de Camacuc.

La revista, que va traure el seu primer número al juny de 1984 i que, actualment, té la seua seu a la comarca de l’Horta Sud. Aprofitarà la segona edició del Feretes de Catarroja per compartir amb els catarrogins i les catarrogines els 40 anys d’aprenentatges, d’històries i de personatges inoblidables. Com Pasqualet, creat per l’íl·lustrador catarrogí Rafa Reinoso.

La verita és que retreo homenatge a les quatre dècades de la revista Camacuc al Festival Feretes de Catarroja ens fa molta il·lusió. És important que l’única revista de còmic infantil feta en valencià tinga el suport del públic i de les institucions i a Catarroja ho tenim clar”. Ha explicat Dolors Gimeno.

La festa, començarà a les 10 del matí amb un passacarrer de circ.

La festa, que començarà a les 10 del matí amb un passacarrer de circ. S’allargarà durant tot el dia i comptarà amb diversos grups i cantants infantils com Dani Miquel, o Marcel el Marcià, a més de tallers, jocs i moltes més sorpreses que Cercavila, la cooperativa valenciana especialitzada en esdeveniments culturals encarregada d’organitzar-la, ha preparat per a les xiquetes i xiquets de Catarroja, i de la resta de la comarca.

Esta és la tercera edició del Festival infantil que té com a origen la celebració de la Colla d’À punt al 2022. L’objectiu d’esta trobada és incloure a les xiquetes i xiquets en l’agenda cultura i festiva del municipi amb un esdeveniment pensat específic per a elles i ells “els menuts i les menudes són un públic agraït. Que participa en les activitats i que mereix la celebració d’un festival com el Feretes que, a més, promou la cultura valenciana i als i les artistes d’ací, un component que el fa encara més imprescindible” ha afegit Gimeno.

L’entrada i totes les activitats seran debades i es concentraran al Parc del Secanet del Municipi, ubicat a l’avinguda Diputació de Catarroja. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.