Les festes populars de Mislata van culminar amb èxit de públic i una impressionant mascletà nocturna

Mislata va acollir la mascletà nocturna més gran de la seua història, amb més de 350 quilos de pólvora, com a tancament d’unes festes populars que significaven la posada de llarg d’un recinte firal pel qual han passat més de 100.000 visites entre les cinc jornades de festes populars

Carlos F. Bielsa: “Hem recuperat les nostres festes populars i hem demostrat que som una gran ciutat; hem d’estar orgullosos de Mislata, de la nostra gent, dels nostres col·lectius. Entre totes i tots hem fet que Mislata siga sinònim de respecte, de seguretat, de diversitat, de convivència en unes festes exemplars”

La nit de clausura de festes de Mislata va comptar amb la visita del president de la Diputació, Toni Gaspar, i la delegada del govern en la Comunitat, Pilar Bernabé. Tots dos van acompanyar a l’alcalde, Carlos F. Bielsa a un recorregut per les casetes d’associacions; de la mateixa manera que la nit anterior van fer el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, que van ser els convidats d’honor en la nit del divendres.

Posteriorment van acudir junts a l’encesa de l’espectacle pirotècnic a càrrec de Nadal-Martí i Casual Fireworks Holland. Una mascletà nocturna que va sorprendre els milers d’assistents, per la quantitat de pólvora i l’espectacularitat d’uns focs artificials que van dibuixar en el cel els colors de l’escut de Mislata.

El recinte firal va acollir posteriorment l’últim concert de festes populars, el de L’Orella de Van Gogh. El grup de Sant Sebastià va aconseguir l’ovació del públic amb un repertori d’èxits dels seus vint-i-cinc anys de trajectòria. El recinte firal i els carrers de voltant es van omplir de públic de Mislata i d’altres municipis que es van sumar per a gaudir de la vetlada musical. Posteriorment va ser l’orquestra Scream l’encarregada de posar fermall final a les festes populars de Mislata, les més multitudinàries que ha viscut la ciutat en la seua història.

Segons va explicar l’alcalde de la ciutat, Carlos F. Bielsa, “depositarem la mateixa il·lusió i més força per a preparar les festes de 2023, amb la premissa d’haver consolidat un model d’èxit, que agrada a tota mena de públic; un model fonamentat en la seguretat i la participació de les associacions festives de la nostra ciutat, que continuaran sent protagonistes de les nostres festes populars el setembre vinent”.

Comenta la notícia