Les III Jornades de Ciutat Educadora inclouen dues rutes per Catarroja

«La tercera edició de les jornades tractaran la participació, el patrimoni i la sostenibilitat», explica la regidora Núria Blanch

Les III Jornades de Ciutat Educadora, baix el lema “Catarroja: Participació, patrimoni i sostenibilitat” se celebraran el 28, 29 i 30 de novembre i l’1 de desembre

Les III Jornades de Ciutat Educadora, baix el lema “Catarroja: Participació, patrimoni i sostenibilitat” se celebraran el 28, 29 i 30 de novembre i l’1 de desembre. Al voltant de la #EducatingCityDay, Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que es commemora el 30 de novembre.

«El Dia Internacional de la Ciutat Educadora és una celebració internacional que té com a objectiu crear consciència sobre la importància de l’educació. A més fer visible el compromís per convertir-la en impulsora de benestar i convivència», comenta de regidora de Ciutat Educadora, Núria Blanch.

El dia de la Ciutat Educadora es realitzaran dues rutes “Coneix Catarroja: la ruta dels ODS”, de 10.15 a 11.30 h. a càrrec d’Albano López. En una activitat oberta a la ciutadania, i la ruta d’interpretació “Art, patrimoni local i ODS” de 17.15 a 18.30. De la mà de Cèsar Guadeño i Albano López per a les persones inscrites a les jornades.

Presentació del projecte «Coneix Catarroja: la ruta dels ODS»

Prèviament, en la jornada inaugural del dia 28 de novembre s’abordaran  temes relacionats amb la participació de la Infància i l’Adolescència a càrrec de Sergi Morales. Docent i tècnic en Drets d’Infància, Participació i Ciutadana Global. I el dia 29, com a introducció de les rutes, la temàtica abordarà la sostenibilitat i el patrimoni amb una part destinada a la presentació del projecte «Coneix Catarroja: la ruta dels ODS» per part d’Albano López, i l’altra part amb la presentació del projecte “Caminart Catarroja” per part de Cèsar Guadeño.

Les jornades es clausuraran el dia 1 de desembre, amb l’espectacle de dansa «Pélvico» de la companyia OtraDanza. L‘acte de reconeixement a l’alumnat excel·lent i al professorat jubilat el curs 2022-2023. Amb la intervenció del regidor d’Escolarització, José Antonio Cuberos, i el tancament de les jornades a càrrec del vicealcalde de Catarroja, Jesús Monzó. Amb la lectura del manifest de l’AICE amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Al llarg de totes les jornades s’oferirà un servei de ludoteca.  

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.