Les llums de Festes ja brillen a Almussafes

Dissabte passat dia 27 de juliol, l’alcalde, Toni González, va inaugurar les Festes Patronals d’enguany amb l’encesa oficial de les llums de la localitat.

encendido oficial luces fiestasLa Reina de les Festes, Erika Vendrell, que serà proclamada oficialment divendres que ve dia 10, i les 21 dames del seu Tall d’Honor van participar en l’acte, a què també van assistir el regidor de Festes, Andrés López, i la regidora de Joventut, Davinia Calataiud.

L’encesa de la il·luminació ornamental de la localitat es va celebrar en el Passeig del Parc, per tractar-se del punt estratègic pel qual es desenrotllaran els principals actes de les Festes de Julio, el primer acte previ dels quals es va celebrar precisament durant la nit de dissabte passat.

Enguany, les Fiesats en honor a Sant Bertomeu i a la Santíssima Creu comptaran amb un total de sis carrers parides en ple centre històric, a més d’incloure’s en la campanya les tres entrades d’accés al municipi, emplaçaments urbans per als que s’han llogat diferents models d’il·luminació de baix consum, amb l’objectiu de complir amb els paràmetres de l’estalvi energètic.

Peu

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.