Les ‘Nits al Claustre’ continuen amb Álvaro de la Puerta Swing Trio i VerdCel

  • El conjunt de ‘swing’ actua aquest dijous i Alfons Olmo presentarà ‘Bifocal. Ras i pols’ la setmana vinent
  • Tots els concerts se celebren a les 22.30 hores al Museu de Belles Arts de Castelló i l’entrada és gratuïta fins que es complete l’aforament

La programació de ‘Nits al Claustre’, el cicle organitzat per l’Institut Valencià de Cultura que se celebra a l’estiu al Museu de Belles Arts de Castelló, continua aquesta setmana amb Álvaro de la Puerta Swing Trio. 

Es tracta de l’últim projecte d’aquest cantant bilbaí establit a Castelló des del 1992. Format en 2019, aquest trio de formació clàssica interpreta els temes més emblemàtics dels ‘crooners’ nord-americans. “Amb les seues versions, Álvaro de la Puerta Swing Trio aconseguirà transportar el públic a una altra època”, avança el coordinador de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes.

El trio el completen Christian Molina, pianista valencià amb una extensa carrera com a intèrpret, arranjador i compositor, i Daniel Fernández, contrabaixista barceloní establit a Castelló i que ha format part de nombrosos projectes a Barcelona, Castelló i València.

El concert serà aquest dijous, 20 d’agost, a les 22.30 hores al claustre del Museu de Belles Arts de Castelló. L’entrada és gratuïta fins que es complete l’aforament permés.

Els versos íntims de VerdCel

La setmana vinent, dijous 27 a la nit, serà el torn de VerdCel, el projecte liderat per Alfons Olmo. Al Museu de Belles Arts portarà el seu nou treball, ‘Bifocal. Ras i pols’, que suposa grans canvis en la carrera d’Olmo, un punt d’inflexió en la composició, la producció musical i el concepte de disc de VerdCel.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.