Les parròquies de Paterna celebren la Setmana Santa

Dijous Sant va tindre lloc un Viacrucis processional a les 23 hores després de la celebració d’una Solemne Missa

Divendres Sant l’esperada processó del Sant Enterrament

Divendres Sant, la parròquia de Sant Pere Apóstol de la localitat va commemorar, després dels Sants Oficis de la Passió i Mort de Crist que s’oficiaren a les 19 hores, l’esperada processó del Sant Enterrament que va recorrer les principals parròquies del municipi a partir de les 20.15 hores

Durant aquest cap de setmana, l’Ajuntament de Paterna va posar en marxa un dispositiu de neteja i de seguretat per a la celebració de les processons i actes religiosos amb motiu de la Setmana Santa

Les parròquies de Paterna se sumisquen a la celebració de la Setmana Santa, en col·laboració amb la Real Confraria Real del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer i amb la Confraria del Ecce Homo de Paterna, a través d’una programació que es va iniciar diumenge passat de Ramos i els actes religiosos de la qual continuaren durant aquesta setmana fins a finalitzar aquest diumenge 31 de març.

Així mateix, l’Ajuntament de Paterna, a través de les àrees de Serveis i Interior, va posar en marxa un dispositiu de neteja i de seguretat durant aquest cap de setmana per a posar a punt la ciutat amb el desenvolupament de les processons, actes i celebracions de la passió de Crist així com la màxima vigilància i control en la localitat amb motiu de la Setmana Santa.

EL Divendres Sant, després dels Sants Oficis de la Passió i Mort del Senyor que s’oficiaen a les 19 hores, va tindré lloc l’esperada processó del Sant Enterrament que va recorrer les principals parròquies del municipi a partir de les 20.15 hores.

En la jornada del dijous Sant, la parròquia de Sant Pere Apóstol va commemorar l’últim sopar de Dijous Sant amb una Missa Solemne a les 19.30 hores i un Viacrucis processional a les 23 hores.

Els actes van finalitzaran el diumenge, 31 de març. Amb la Solemne Vigília Pasqual el dissabte a les 22.30 hores i amb la processó de la Trobada de Gloria a les 11.30 hores així com una Solemne Missa el Diumenge de Resurrecció.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.