Les Persones Majors de Quart de Poblet arranquen el seu mes cultural amb més il·lusió que mai

Quart_de_Poblet_-_Ayuntamiento_6

L’Ajuntament, des de fa dècades, organitza un mes en què els majors són protagonistes absoluts amb actes com la celebració de les noces d’or

L’Ajuntament de Quart de Poblet té especial devoció pels seus majors. En el dia a dia es bolca amb els qui han construït i protagonitzat la història del poble però, a més, des de fa dècades, hi ha uns dies en què són els principals protagonistes. Durant el mes de maig hi ha programats diverses activitats dedicades a ells i a elles. Un dels actes més especials és l’homenatge que l’Ajuntament rendeix a les parelles que compleixen cinquanta anys des que es van donar el sí que vull. El diumenge 29 de maig a les 18.30 hores podran celebrar les seues Noces d’Or en gran en el Centre Cultural el Casino on actuarà l’Associació Musical L’Amistat.

Quan el coronavirus i les vacunes ho han permés, l’Ajuntament de Quart de Poblet va reprendre les activitats presencials que els veïns i veïnes més majors estan realitzant amb molta il·lusió.

Entre les excursions previstes amb motiu del Mes Cultural de les Persones Majors es troba l’eixida a Terol el dimarts 10 de maig a les 8.00 del matí, la visita a les Corts Valencianes el divendres 13 de maig a les 11.00 del matí, la visita a l’ONU el 17 de maig a les 10.00 hores, l’eixida guiada per la València Històrica el dimarts 24 de maig a les 10.00 o la visita al Jardí Botànic el dijous 26 de maig a les 10.00 hores.

Un altre acte molt emotiu és el Concert Intergeneracional que es realitzarà diumenge 15 de maig a les 12.00 hores en el Auditori Moli de Vila. En aqueixa mateixa sala, el Trio Tamarinde actuarà el 14 de maig a les 19.00 hores. La Coral Rondó al costat de la Coral Harmonia d’Aldaia tindran una trobada Sènior el diumenge 22 de maig a les 18.00 hores en el Auditori Municipal.

I una de les cites preferides pels i les més majors del municipi són els balls del cap de setmana en el Centre de Convivència San Onofre. Durant el mes de maig, hi haurà a més actuacions en directe. El Duo Musical València tocarà i cantarà el dissabte 7 de maig a les 18.00.

I en aquest mateix centre, el dissabte 28, l’àrea de Majors ha preparat el Sopar de Convivència que serà amenitzada amb una orquestra.

Cal no oblidar que l’exercici és una cosa imprescindible i, per això, s’ha programat unes classes de ioga en el llit del va riure Túria en les quals es relaxaran, faran estiraments i es posaran en forma. La masterclass serà el 19 de maig a les 10.00 hores

També hi ha previstos tallers de manualitats. Els primers seran l’11 i 12 maig en el Centre de Convivència San Onofre i en Trenquem Barreres a les 11.00 i 9.30, respectivament.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia