Les protestes dels agricultors arriben a Madrid

Madrid ha concentrat este dimecres una massiva mobilització d’agricultors amb més de 500 tractors que han arribat a des de diferents punts d’Espanya

Una jornada on les protestes del camp s’ha reproduït també en llocs com Aragó, Màlaga o Múrcia.

La marxa cap a la capital d’Espanya ha sigut convocada per l’organització agrària Unió d’Unions. Que cap a les 10 del matí ha reunit a milers d’agricultors a la Porta d’Alcalá amb la intenció d’arribar fins la seu del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació en el passeig de la Infanta Isabel. La tensió ha anat creixent i passat mig dia s’ha produït una càrrega policial contra els manifestants.

Després d’un acord amb els cossos de seguretat, alguns manifestants sí han arribat fins el Ministeri tot i que han demanat que deixaren passar a la concentració a la resta de tractors que han hagut de deixar el seu vehicle lluny de la convocatòria. 

Els agricultors espanyols porten ja més de dos setmanes protestant per a denunciar les dificultats que suporten per la pujada dels costos de producció, les exigències ambientals a la Unió Europea (UE), l’augment de la burocràcia i l’entrada d’importacions agrícoles de tercers països, entre altres coses.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.